Personalporträtt

Home / Personalporträtt

Personalporträtt

Vi fotar personalporträtt på plats hos er eller i studion på Brogatan 42 i Halmstad. Snabbt och proffsigt till rimliga priser. Bilderna på er personal använder ni internt och naturligtvis på företagets hemsida under kontaktinformation. Det är alltid trevligt att ha ett ansikte på den man pratar med i telefon eller har mailkontakt med! Många företag har också bilder upphängda på väggen med all glad och duktig personal i ramar.

Att förbereda en porträttfotografering tar ca 30 minuter, oavsett om det är i studion eller på plats hos er. Blixtljus, bakgrundsfond, kamera, stativ, dator, sladdar, mm. När allt väl är riggat och ljus och övriga inställningar är klara, kan man fotografera ganska många personalbilder på en dag!

Vi är vana vid att stå bakom kameran, och har full förståelse för att ni är mindre vana vid att stå framför kameran. Det löser vi tillsammans och skapar avslappnade personalporträtt för många års nyttjande.

I de allra flesta fall sker fotograferingen i ett behagligt mjukt ljussatt blixtljus, men det händer också att porträttbilder tas i befintligt ljus. Glasögon eller reflekterande “svåra” klädmaterial, är oftast inga problem.

Vi är väldigt flexibla och fotograferar i Halmstad, Falkenberg, Varberg, Laholm, Hylte med omnejd, över dagen. Självklart kan vi ordna personalfotografering på företag ute i övriga landet också. Slå en pling så löser vi det!

Välkommen att ta kontakt!